Filmklassieker Titanic vanaf vrijdag (13 augustus) te zien op Disney Plus

Filmklassieker Titanic vanaf vrijdag (13 augustus) te zien op Disney Plus
Jack en Rose: gaan ze het overleven?

Kijktip :

In 1997 verscheen één van de grootste kassuccessen uit de filmgeschiedenis in de bioscopen. Ook anno nu is de film nog een van de populairste films in de geschiedenis. Titanic is vanaf vrijdag 13 augustus te zien op Disney+ via het Star label.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
Het is 1912 en het grootste schip dat ooit is gebouwd, de Titanic, staat op het punt van uitvaren in Southampton. Jack Dawson wint op het laatste moment een ticket met een kaartspel en is net op tijd aan boord. Op het schip ontvouwt zich een complete samenleving, van rijk tot arm.

Bron: 20th Century Fox

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Titanic is een van de best bekeken romances op het witte doek, maar daarnaast is er ook gewoon heel veel te zien. De special effects zijn indrukwekkend: een van de voordelen van James Cameron's betrokkenheid bij het project. Van het script zijn we echter niet echt onder de indruk: het is allemaal een beetje makkelijk. Verder is het wel een rond verhaal waarbij een lach en een traan ook heden ten dage niet zijn tegen te houden.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street) en Kate Winslet (Steve Jobs) zijn ook Billy Zane (Orlando), Frances Fisher (You're Not You) en Kathy Bates (Richard Jewell) te zien in deze film. Deze film is geregisseerd door James Cameron (Avatar).

Lees hier waar je Titanic kunt streamen. Genre: Romantiek. IMDb-score: 7,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmklassieker Titanic vanaf vrijdag (13 augustus) te zien op Disney Plus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV