Spraakmakende docuserie De villamoord 2 gaat maandag van start op NPO 2

Spraakmakende docuserie De villamoord 2 gaat maandag van start op NPO 2
Nieuw licht op Arnhemse villamoord

Kijktip :

Het is één van de bekendste Nederlandse misdaadzaken van de afgelopen vijfentwintig jaar: de Arnhemse villamoord, uit 1998. Nog altijd komt er nieuwe informatei boven tafel. De spraakmakende docuserie De villamoord is dus terug met een tweede seizoen.

De villamoord 2 aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Sensationeel
Het eerste seizoen van de documentaire sloeg in als een bom. Recensenten noemden het "sensationeel" en "verbijsterend". De makers reconstrueerden aan de hand van verhoortapes - en door middel van eigen onderzoek - het bizarre verhaal van het politieonderzoek naar de Arnhemse moordzaak. Maar daar houdt het verhaal niet op.

Turkse mannen
Negen voornamelijk Turkse mannen zijn veroordeeld op basis van een valse bekentenis. In het nieuwe seizoen van De villamoord wordt de mysterieuze moordzaak verder ontrafeld. Agenten, criminelen en prostituees vertellen wat er nu écht is gebeurd achter de schermen bij de politie. Negen mannen moesten ten koste van alles achter de tralies verdwijnen.

De documentaireserie De villamoord 2 is vanaf maandag 30 augustus drie maandagen rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De villamoord 2 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spraakmakende docuserie De villamoord 2 gaat maandag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV