Recensie: He's All That is slechte Netflix-remake van cultklassieker

Recensie: He's All That is slechte Netflix-remake van cultklassieker
Komedie en romantiek met Addison Rae en Tanner Buchanan

Film :

Vanaf 27 augustus is de nieuwe film He's All That te zien op Netflix. Van de regisseur Mark Waters - bekend van de klassieker Mean Girls - mag je best wel wat verwachten, maar niets is minder waar. Lees hier de filmrecensie van He's All That.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"It's his turn for a makeover"
Het verhaal gaat over Influencer Padgett Sawyer (Addison Rae). Zij neemt de belangrijke uitdaging aan om de antisociale Cameron Kweller (Tanner Buchanan) tot koning van het eindejaarsbal te kronen. Het wordt allemaal wat gecompliceerder wanneer cupido om de hoek komt kijken.

Acteur Tanner Buchanan en Addison Rae in de romantische komedie 'He's All That'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Deze nieuwe hippe interpretatie van de originele romcom She’s All That uit het jaar 1999, toen met Freddie Prinze Jr en Rachael Leigh Cook in de hoofdrol, is puur voor het geld gemaakt. Netflix zag mogelijkheden om er een nieuwe versie van te maken, helemaal naar deze tijd gehaald, met uiteraard een nieuwe cast. TikTok-ster Addison Rae maakt haar filmdebuut tegenover de sympatieke Cobra Kai-acteur Tanner Buchanan. Ook zien we in een paar scènes televisiepersoonlijkheid en socialite Kourtney Kardashian voorbij komen. Een zeer Amerikaanse, voorspelbare, makkelijke én overdreven romcom die er niet voor schuwt alle clichés uit de kast te trekken. Soms moet je oude films ook gewoon laten voor wat het is. Één ster.

Cast
Naast Addison Rae (The Hype Life) en Tanner Buchanan (Cobra Kai) zijn ook Kourtney Kardashian (Keeping Up with the Kardashians), Madison Pettis (Five Points), Peyton Meyer (American Housewife) en Annie Jacob (Poms) in de ze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Mark Waters (Mean Girls).

Vanaf 27 augustus 2021 is de film He's All That te zien op Netflix. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 88 minuten.IMDb-score 4,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: He's All That is slechte Netflix-remake van cultklassieker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV