Nieuw muzikaal programma Tour de Frans start dinsdag op RTL 4

Nieuw muzikaal programma Tour de Frans start dinsdag op RTL 4
Frans Bauer op pad met collega's

Kijktip :

De altijd sympathieke Frans Bauer gooit het vanaf dinsdag 31 augustus over een andere boeg. In zijn nieuwe programma Tour de Frans heeft hij niet alleen lol met collega's, maar worden er ook intieme en persoonlijke gesprekken met elkaar gevoerd.

Tour de Frans gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tourbus
Bauer gaat met Donnie, Jan Dulles, Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jamai Loman en Danny de Munk op pad in een eigen tourbus. Ze bezoeken in elke aflevering de geboortegrond van één van de artiesten. Het gezelschap deelt mooie verhalen van vroeger met elkaar en vertelt welke muziek een belangrijke rol speelt in hun leven.

Alkmaar
De dag wordt afgesloten met een mini-concert voor de hoofdrolspeler van die dag, waarbij de andere artiesten een nummer voor hem of haar zingen. In de eerste aflevering bezoeken ze Alkmaar, waar Angela Groothuizen opgroeide. Daar wordt onder meer een bezoek gebracht aan haar ouderlijk huis, haar middelbare school en een nostalgische platenzaak.

Het nieuwe programma Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw muzikaal programma Tour de Frans start dinsdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV