Informatieve quiz Wat verdien je? is woensdag terug met nieuw seizoen op NPO 1

Informatieve quiz Wat verdien je? is woensdag terug met nieuw seizoen op NPO 1
Vier nieuwe afleveringen met Astrid Joosten

Kijktip :

Vanaf woensdag 1 september zijn er weer vier nieuwe afleveringen van de informatieve quiz Wat verdien je? te zien op NPO 1. Astrid Joosten is terug als presentatrice van het programma waarin wekelijks drie Nederlanders uit één beroepsgroep hun salaris onthullen.

Wat verdien je? aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Panels
In het vrije en tolerante Nederland is het misschien wel het laatste taboe: de hoogte van je salaris. Als gespreksonderwerp is het bijna not done om hiernaar te vragen, maar daar komt met Wat verdien je? verandering in. Twee panels strijden onder leiding van Joosten om een bonus, die ze aan het eind van de aflevering weer moeten weggeven.

Gouden tips
Je steekt echter ook nog het nodige van de quiz op, met dank aan deskundige Kilian Wawoe. Hij is docent Humen Resources Management en ontsluiert alle geheim rond het salaris in Nederland. Ook voorziet hij je van de nodige gouden tips. Zo leer je hoe salarissen tot stand komen en hoe je zelf meer geld kunt verdienen.

Het nieuwe seizoen van Wat verdien je? is vanaf woensdag 1 september wekelijks rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wat verdien je? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV