Cabaretshow Adem in, adem uit van Jochem Myjer zaterdag te zien op SBS6

Cabaretshow Adem in, adem uit van Jochem Myjer zaterdag te zien op SBS6
Al ruim 300 keer op de planken te zien geweest

Kijktip :

Zaterdagavond is er weer een cabaretvoorstelling te zien op SBS6. Deze keer is het de beurt aan Jochem Myjer en zijn show Adem in, adem uit, waarmee hij sinds 2016 al ruim driehonderd keer heeft opgetreden.

Adem in, adem uit van Jochem Myjer gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Topentertainment
Het publiek stroomt massaal toe bij de shows van Myjer en ze zijn structureel uitverkocht, maar ook de vakpers is lyrisch over het werk van de cabaretier. Loftuitingen als 'topentertainment' (Trouw), 'hilarisch, energiek en ontroered' (NRC) en 'spectaculair cabaret' (de Volkskrant) vielen Myjer ten deel met deze voorstelling.

Vergelijking
Sommige critici gingen zelfs nóg verder en vergeleken het werk van Jochem Myjer met dat van de grote Toon Hermans: "Net als Hermans is Myjer een vrolijke, positieve en talentvolle komiek die ons op het hart drukt dat we moeten genieten van de kleine en mooie dingen in het leven." Adem in, adem uit staat dus garant voor een avondje lachen, gieren, brullen.

De show Adem in, adem uit van Jochem Myjer is zaterdag 4 september om 20.00 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de cabaretvoorstelling Adem in, adem uit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Adem in, adem uit van Jochem Myjer zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV