Vanavond op tv: afscheid van Hengelo in Chateau Meiland, documentaire Moordtieten

Vanavond op tv: afscheid van Hengelo in Chateau Meiland, documentaire Moordtieten
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 september

Kijktip :

Vanavond is in Chateau Meiland te zien hoe de Meilandjes met de nodige emoties afscheid nemen van hun boerderij in Hengelo. Verder onder meer de documentaire Moordtieten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: HLF8

SBS 6
19:30 uur

Vanaf vanavond is de talkshow HLF8 van Johnny de Mol elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Het praatprogramma gaat niet alleen over de actualiteit. In HLF8 komen veel verschillende gasten voorbij. Veel is er nog niet over HLF8 bekend. In ieder geval is zangeres Davina Michelle te gast om te praten over haar optredens rond de Formule 1-race in Zandvoort gisteren.


Terug: Met het Mes op Tafel

NPO 2
19:55 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van de kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel, gepresenteerd door Herman van der Zandt. Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen.


Chateau Meiland: afscheid

SBS 6
20:30 uur

De familie Meiland neemt in deze aflevering van Chateau Meiland afscheid. Het zijn de laatste uren van de Meilandjes in de Achterhoek. Erica heeft nog niets ingepakt - eigenlijk wil ze helemaal niet weg. De honden zijn ook veel gelukkiger op het ruime platteland, alhoewel beagle Babs dreigt te worden ontvoerd. Martien grijpt moedig in, of was het allemaal een misverstand? Als het afscheid eenmaal daar is pinkt Erica zelfs een traantje weg.


Docu: Moordtieten

NPO 3
21:15 uur

In de documentaire Moordtieten onderzoekt YouTuber Dionne Slagter de gevaren van siliconen borstimplantaten. Dionne is nu 30 en besloot acht jaar geleden haar borsten te laten vergroten, omdat ze na jaren van pesterijen en een periode van anorexia dolgraag vrouwelijke vormen wilde. Maar wat heeft ze eigenlijk in haar lijf zitten? Waar ze eerst sceptisch was, krijgt Dionne nu een uitslag waar ze van schrikt: een haartest toont aan dat haar implantaten lekken.


Denkend aan Holland: Gouda-Utrecht

NPO 1
21:35 uur

In deze aflevering van Denkend aan Holland varen André van Duin en Janny van der Heijden in Denkend aan Holland van Gouda naar Utrecht. Deze tocht heeft alles in zich wat je voor je ziet als je aan Holland denkt. André en Janny beginnen in Gouda met kaas, hoe kan het ook anders. Maar Gouda staat ook bekend om zijn kaarsen. Bij de enige overgebleven kaarsenwinkel in het historische centrum staat hen een bijzondere verrassing te wachten.


Avonturenfilm: The Last Samurai

NET 5
22:45 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige film The Last Samurai te zien. Een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, kapitein Woodrow Algren, komt in Japan aan. Het is 1870 en het is zijn werk de soldaten van keizer Meiji te trainen. Deze Japanse troepen moeten vechten tegen samoerai die stukken land terug willen veroveren. Wanneer de samoerai de kapitein vangen ziet Algren ook hun kant van het verhaal en moet hij kiezen voor wie en voor welk motief hij nu werkelijk wil vechten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: afscheid van Hengelo in Chateau Meiland, documentaire Moordtieten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV