Nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen vanaf woensdag te zien op NPO 2

Nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen vanaf woensdag te zien op NPO 2
Kefah Allush bezoekt bijzondere plekken

Kijktip :

Vanaf woensdag 8 september is de nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen te zien op NPO 2. Zoals de titel al aangeeft blijft presentator Kefah Allush dit keer dicht bij huis, om op zoek te gaan naar bijzondere plekken in Nederland of net over de grens.

Oases in de Lage Landen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ontdekkingstocht
Nu de Oases in de Oriënt die Allush eerder bezocht even onbereikbaar zijn gaat hij dichter bij huis op ontdekkingstocht. Dat brengt hem naar kleine en eigenzinnige gemeenschappen als Vijlen, Vlieland, Wijk aan Zee, het Belgische Korsele en Oostende en net over de grens in het Duitse Kranenburg.

Eerste aflevering
Overal ontmoet hij mensen die zich in een snel veranderende samenleving vastklampen aan het verleden of zoeken naar een nieuwe toekomst. In de eerste aflevering bezoekt Allush Wijk aan Zee. Hij gaat er op zoek naar de zonnige kanten en de schaduwkanten van deze oase aan de Nederlandse kust. De staalfabriek werpt er een schaduw over het leven van de inwoners.

De nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen is vanaf woensdag 8 september wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Oases in de Lage Landen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen vanaf woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV