Donderdag in Rooijakkers over de vloer: Marlijn Weerdenburg vertelt over turbulent jaar

Donderdag in Rooijakkers over de vloer: Marlijn Weerdenburg vertelt over turbulent jaar
Openhartig gesprek met Art Rooijakkers

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer, donderdag 9 september te zien op RTL 4, gaat presentator Art Rooijakkers op bezoek bij actrice, presentatrice en zangeres Marlijn Weerdenburg voor een openhartig gesprek.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wie is de Mol?
Marlijn Weerdenburg verwierf landelijke bekendheid door haar vertolking van de titelrol in de serie Danni Lowinski (2013-2016). Daarna was ze onder meer te zien in Petticoat (2016) en Flikken Maastricht (2020), maar liet ze ook van zich horen als zangeres met haar voorstelling Marlijn zingt (2019). Het grootste publiek trok ze met haar deelname aan Wie is de Mol? in 2015, waar ze tweede werd.

Moeder
In gesprek met Art vertelt Marlijn uitgebreid over de heftige en turbulente tijd die ze achter de rug heeft. Ze verloor haar moeder, maar vlak daarna beviel ze zelf van haar tweede kindje. En dus is het bezoek van Art meteen een kraamvisite. Bij hoge uitzondering mag Art bovendien een kijkje nemen bij de repetities van de musical Diana & Zonen, waarin Marlijn de hoofdrol van prinses Diana vertolkt.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Rooijakkers over de vloer: Marlijn Weerdenburg vertelt over turbulent jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV