Romantische comedy Knocked Up dinsdag te zien op RTL 8

Romantische comedy Knocked Up dinsdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Judd Apatow heeft gewerkt aan enkele van de leukste comedy's van deze eeuw, en Knocked Up behoort zeker tot het betere werk van deze scenarist en regisseur. Deze romantische comedy zie je dinsdag op RTL 8 en je kunt Knocked Up streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Het rooskleurige leventje van de ambitieuze journaliste Allison Scott eindigt snel nadat ze met nietsnut Ben Stone in zeer dronken toestand in bed is beland. Dit dronken avontuurtje mondt namelijk uit in een ongewenste zwangerschap. Staande voor de keuze om de rest van haar leven alleen te doorkruisen of de vader van het kind beter te leren kennen, kiest ze voor het laatste. Het nieuws van haar zwangerschap komt voor Ben als donderslag bij heldere hemel. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Bij het zien van Knocked Up vraag je je toch vooral af: wat is er in hemelsnaam gebeurd met Katherine Heigl? De actrice was in het eerste decennium van deze eeuw mateloos populair, hoewel haar films niet van bijster hoge kwaliteit waren, maar ze is nu volledig uit de spotlights verdwenen. Knocked Up is de uitzondering op regel in Heigls filmografie. Niet alleen speelt Heigl een leuke rol, ook het script van Apatow is om van te smullen. De heerlijke cast vol bekende gezichten maakt het helemaal af.

Cast
Naast Seth Rogen (Long Shot) en Katherine Heigl (27 Dresses) zijn ook Paul Rudd (Ant-Man and the Wasp), Leslie Mann (Motherless Brooklyn) en Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall) te zien in Knocked Up. Deze film is geregisseerd door Judd Apatow (Trainwreck).

Knocked Up (2007) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op dinsdag 14 september om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 129 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Romantische comedy Knocked Up dinsdag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV