Woensdag in Boerderij van Dorst: Maarten van Rossem en Emma Wortelboer

Woensdag in Boerderij van Dorst: Maarten van Rossem en Emma Wortelboer
Aan de slag bij Raven van Dorst

Kijktip :

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst, woensdag 15 september te zien op NPO 3, krijgt Raven van Dorst bezoek van historicus Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer - op het oog twee absolute tegenpolen.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Voedsel verbouwen
Niet alleen qua karakter verschillen Van Rossem en Wortelboer van elkaar, ze zijn met hun 77 en 24 jaar ook van compleet verschillende generaties. Toch werken ze samen om Van Dorst te helpen bij de droom om zelf voedsel te verbouwen en bewuster met de aarde om te gaan. Daarbij blinkt Van Rossem vooral uit in niets doen...

Vogelverschrikker
De historicus wil best praten, maar Wortelboer moet het werk doen. Ze bouwen een kas en maken een vogelverschrikker. Ondertussen vraagt Raven van Dorst het tweetal het hemd van het lijf. Dat levert zowel hilarische als persoonlijke gesprekken op, maar er wordt ook hard gewerkt aan het zelfvoorzienende leven op de boerderij.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Boerderij van Dorst: Maarten van Rossem en Emma Wortelboer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier