Dinsdag in Jinek: Diederik Gommers over een 'veilig einde aan de anderhalve meter'

Dinsdag in Jinek: Diederik Gommers over een 'veilig einde aan de anderhalve meter'
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek in de talkshow Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 14 september.

Lees verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 14 september

  • Wat is nu precies de rol geweest van de Nederlandse staat bij de uitlevering van Julio Poch aan Argentinië? Over die vraag debatteert de Tweede Kamer vanavond. Want waar een speciale commissie begin dit jaar nog concludeerde dat de overheid 'zorgvuldig en correct' heeft gehandeld, lijkt een deel van de Kamer daar nu aan te twijfelen aan. Sterker: een deel van de Kamer eist inmiddels dat verantwoordelijk minister Ferd Grapperhaus alle schade die voormalig piloot Julio Poch heeft geleden compenseert. We bespreken het met de advocaten van Julio Poch Carry Knoops-Hamburger en Geert-Jan Knoops.

  • Het nieuws lag grotendeels al op straat, maar vanavond wordt het officieel: de anderhalve meter regel wordt afgeschaft en in de horeca, bij evenementen en in de culturele sector wordt een corona-toegangsbewijs verplicht. Kunnen we veilig versoepelen? En he steekt het coronatoegangsbewijs juridisch in elkaar? We bespreken het met Diederik Gommers en advocaten Carry Knoops-Hamburger en Geert-Jan Knoops

  • Het nieuwe boek ‘Honden voor het Leven’, van Arthur Japin is een ode aan de trouwste viervoeter ter wereld. Vanavond vertelt hij samen met Anita Witzier en Antoinnette Scheulderman over hoe honden hun leven veranderden. Basso, Dizzy, Ollie, Lizzy en Abby schuiven ook aan!.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Diederik Gommers over een 'veilig einde aan de anderhalve meter' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier