Mura - Vitesse live op tv en online (Conference League)

Mura - Vitesse live op tv en online (Conference League)
Arnhemmers treffen grote onbekende uit Slovenië

Sport :

Voor Feyenoord begon de Conference League dinsdagmiddag al met een gelijkspel tegen Maccabi Haifa, maar AZ en Vitesse komen donderdag pas in actie. De Arnhemmers spelen om 18.45 uur tegen Mura; deze wedstrijd is live te zien op Veronica en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Mura - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Grote onbekende
Vitesse is in de Conference League, het nieuwe Europese toernooi van de UEFA, ingedeeld in een pittige groep. Zo treffen de geel-zwarten later nog Tottenham Hotspur en Stade Rennes. Er wordt echter afgetrapt met een duel tegen de grote onbekende uit de poule: Mura uit Slovenië. Zij werden afgelopen seizoen kampioen, maar staan nu vijfde.

Bekijk hier het volledige speelschema van Vitesse in de Champions League.

Wisselvallig
Ook Vitesse is wisselvallig begonnen aan het nieuwe seizoen. Vorig jaar haalden ze de bekerfinale en eindigden ze als vierde in de competitie, maar voorlopig bivakkeren ze op een negende plaats. Er werd weliswaar twee keer gewonnen, maar ook twee keer verloren in de eerste vier wedstrijden. Hoe komen ze tegen Mura voor de dag?

De wedstrijd Mura - Vitesse is donderdag 16 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mura - Vitesse live op tv en online (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV