Vanaf deze datum staat De Slag om de Schelde wereldwijd op Netflix

Vanaf deze datum staat De Slag om de Schelde wereldwijd op Netflix
Een oorlogsfilm met Hollywood-allure, waar Nederland trots op mag zijn!

Film :

Terwijl het publiek ook nu nog de film De Slag om de Schelde weet te vinden in de bioscopen, heeft Netflix bekend gemaakt dat deze prachtige Nederlandse oorlogsfilm vanaf 15 oktober 2021 wereldwijd te zien is op de streamingdienst.

Gebaseerd op waargebeurd verhaal
Het verhaal start in het najaar van 1944. Een enorme zeeslag vindt plaats in Zeeland en West-Brabant: een slag die beslissend is voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog. In de bloedige strijd kruisen de wegen van verschillende personen elkaar. We volgen onder andere Marinus, een jonge Nederlandse man die aan de kant van de Duitsers vecht. Ook volgen we William, een verdwaalde Britse zweefvliegtuigpiloot en Teuntje, die deel uitmaakt van een verzetsbeweging.

Gijs Blom, Jamie Flatters en Tom Felton in de film 'De Slag om de Schelde'

Lees hier onze filmrecensie van De Slag om de Schelde.

Cast
Naast Gijs Blom (The Letter for the King) en Jamie Flatters (The School for Good and Evil) zijn ook Susan Radder (Keizersvrouwen), Tom Felton (Braking for Whales), Jan Bijvoet (Peaky Blinders), Mark van Eeuwen (King of the Roads), Coen Bril (De Oost), Bianca Krijgsman (Luizenmoeder - De film), Scott Reid (White House Farm) en Hajo Bruins (Oogappels) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Matthijs van Heijningen Jr. (The Thing).

Vanaf 15 oktober 2021 is de film De Slag om de Schelde te zien op Netflix. Genre: Oorlog, Drama. Tijdsduur: 124 minuten. IMDb-score: 7,7.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV