Vanavond op tv: nieuw programma CHANSONS!, wedstrijd Nederland - Tsjechië

Vanavond op tv: nieuw programma CHANSONS!, wedstrijd Nederland - Tsjechië
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 september

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps, CHANSONS!, van start op NPO 1. Verder onder meer de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Tsjechië van de Oranjeleeuwinnen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Tsjechië (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:20 uur

Voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Tsjechië bij de vrouwen. Het is de eerste wedstrijd in de kwalificatie voor het WK voetbal in 2023. De winnaar van de groep krijgt een ticket voor het toernooi en de nummer twee speelt play-offs. De Nederlandse vrouwen spelen de komende twaalf maanden tegen IJsland, Tsjechië, Wit-Rusland en Cyprus. De NOS zendt alle duels live op tv uit.


Finale: Car Wars

SBS 6
20:30 uur

In de finale van Car Wars strijden de vier overgebleven deelnemers met elkaar om de titel. René Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en Robert Doornbos zitten nog in de race. Verschillende onderdelen van de afgelopen afleveringen komen terug in "The Best Of Race". Wie houdt de meeste ballonnen heel tijdens "De Ballonnenrace" en wie rijdt de beste tijd op de meest spannende baan van het seizoen "De Wipeout Baan"?


Terug: 90 Day Fiancé: The Other Way

TLC
20:30 uur

In een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way reizen Amerikaanse mannen en vrouwen die verliefd zijn op iemand uit een ver land, naar het geboorteland van hun verloofde om daar hun getrouwde leven te beginnen. Zoals de 45-jarige Ellie die tijdens een vakantie op een tropisch eiland van Colombia de 38-jarige Victor tegenkwam. Ook de 34-jarige Corey reisde naar het land van zijn verloofde Evelin die in Ecuador woont.


Tv-première: Oscarwinnaar Parasite

Canvas
21:15 uur

Op de Vlaamse zender Canvas is vanavond de tv-première van de briljante Oscarwinnaar Parasite te zien. De film volgt het gezin van Ki-taek, de vader binnen een werkloze familie in het armste deel van Seoul. Zij ontwikkelen een fascinatie voor de rijke familie Park en door middel van doortrapte acties infiltreren ze in het leven van de Parks. Een verrassende wending zet echter alle levens op zijn kop...


Nieuw: CHANSONS!

NPO 1
21:30 uur

Presentator Matthijs van Nieuwkerk en zanger en presentator Rob Kemps duiken in Parijs in de wereld van de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Het nieuwe programma CHANSONS! is een muzikaal vierluik over de liefde, het leven en de melancholie. Samen gaan Matthijs en Rob struinend door de straten van Parijs op zoek naar de verhalen achter het 'chanson'.


Finale: De Alleskunner VIPS

SBS 6
21:50 uur

In de laatste aflevering van De Alleskunner VIPS beginnen de laatste zeven deelnemers aan de finale. Uiteindelijk is er een een-tegen-een waarin de winnaar wordt beslist. De BN'ers spelen weer allerlei spellen. De nummer laatst van elk spel valt af. Wie van deze bekende Nederlanders mag zich vanaf vandaag Dé Alleskunner VIPS 2021 noemen? Vijfendertig bekende Nederlanders begonnen een paar weken geleden aan deze spectaculaire afvalrace.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma CHANSONS!, wedstrijd Nederland - Tsjechië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV