Ajax - Cambuur Leeuwarden live op tv en online

Ajax - Cambuur Leeuwarden live op tv en online
Wedstrijd in de vijfde speelronde

Sport :

Op zaterdag 18 september spelen Ajax en Cambuur in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Cambuur Leeuwarden

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag loopt een punt achter op koploper PSV en is het dus aan haar stand verplicht te winnen van promovendus Cambuur. De spelers zullen het nodige zelfvertrouwen bij hebben kunnen tanken na de klinkende overwinning in Lissabon.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Cambuur Leeuwarden
Als we kijken naar de recente geschiedenis van het duel Ajax - Cambuur, zijn de Leeuwarders niet bij voorbaat kansloos. In de laatste officiële wedstrijd, in december 2015, bleven de volledige drie punten zelfs in Leeuwarden.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Cambuur Leeuwarden is zaterdag 18 augustus om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Cambuur Leeuwarden live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV