Fascinerende documentaire The Mole Agent dinsdag te zien op NPO 2

Fascinerende documentaire The Mole Agent dinsdag te zien op NPO 2
Combinatie van spionagethriller en docu

Kijktip :

Dinsdagavond (21 september) is de fascinerende documentaire The Mole Agent te zien op NPO 2. Deze film biedt een eigenzinnige mix van spionagethriller en observerende documentaire, waarin de 83-jarige Sergio de 'hoofdrol' speelt. Hij gaat undercover in een bejaardentehuis.

The Mole Agent gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Mishandeld
Het is een gevolg van een advertentie van privédetective Romulo Aitken in de krant. Hij zoekt een hoogbejaarde man die als 'mol' aan de slag kan gaan in het bejaardentehuis. Een cliënt vermoedt namelijk dat haar moeder wordt mishandeld in het tehuis. Na verschillende senioren zonder succes te hebben geïnterviewd neemt hij de 83-jarige Sergio Chamy in dienst.

Geheim agent
Daarmee neemt de documentaire een unieke wending: het is nu aan Romulo om de hoogbejaarde Sergio op te leiden tot geheim agent. Bewapend met een verborgen camera verhuist Sergio naar het bejaardentehuis. Hij neemt zijn werk bijzonder serieus, maar begint zich meer en meer te identificeren met zijn medebewoners - vooral met hun eenzaamheid.

De documentaire The Mole Agent is dinsdag 21 september om 22.40 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu The Mole Agent terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende documentaire The Mole Agent dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV