Maandag in Jinek: komen er nieuwe verkiezingen?

Maandag in Jinek: komen er nieuwe verkiezingen?
De gasten van maandag 20 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 17 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van maandag 20 september

  • Ook na de Hilversumse weekendsessie zit de formatie nog muurvast. Uit een peiling van EenVandaag blijkt dat 61% van de Nederlanders liever nieuwe verkiezingen wil dan een minderheidskabinet. Eva Jinek praat erover met opiniepeiler Gijs Rademaker en debatexpert Roderik van Grieken.
  • Het cabaretduo Waardenberg en De Jong stond eind jaren negentig garant voor spektakel op het podium met hun fysieke en hilarische sketches. Nu zijn ze terug en zijn ze, tientallen jaren later, nog even ruig, wild en grappig.
  • Het Nederlands Filmfestival opent aanstaande vrijdag met de bijzondere film Mijn Vader Is Een Vliegtuig. De film van regisseur Antoinette Beumer is een zeer persoonlijk project. Ze baseerde het op haar eigen ervaringen als kind van een bipolaire vader. Vanavond schuift ze aan bij Jinek met de twee hoofdrolspelers, Elise Schaap en Pierre Bokma.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: komen er nieuwe verkiezingen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV