Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ware catastrofe dreigt in Zwartemeer

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ware catastrofe dreigt in Zwartemeer
Torenhoge schutting zorgt voor conflict

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak, donderdag te zien op SBS6, reist mr. Visser af naar het dorpje Zwartemeer, Drenthe, waar iemand afstevent op een ware catastrofe. Hopelijk kan mr. Visser de boel weer tot bedaren brengen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Torenhoge schutting
Hij ontmoet Alfred, die overhoop ligt met zijn buren. Die hebben zonder enig overleg de heg die hun percelen scheidt verwijderd. In plaats daarvan staat er nu een torenhoge schutting tussen de kavels. Het ergste moet echter nog komen: de buren hebben op eigen houtje 'een' kadaster ingeschakeld, omdat ze twintig centimeter grond terug willen van Alfred.

Gluren
De buren in kwestie, Jos en Manuela, beweren dat ze de schutting er hebben neergezet omdat buurman Alfred graag naar Manuela zou gluren. Ruzies, scheldpartijen en vernielingen zijn inmiddels aan de orde van de dag, dus wordt het de hoogste tijd dat mr. Visser met het échte kadaster paal en perk stelt aan dit schuttingleed.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ware catastrofe dreigt in Zwartemeer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV