Heerlijke romantische comedy Long Shot donderdag te zien op Net5

Heerlijke romantische comedy Long Shot donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De ietwat ongepolijste Seth Rogen en de stralende, beeldschone Charlize Theron lijken op het eerste oog een vreemd koppel, maar in heerlijke romantische comedy Long Shot lieten ze zien veel chemie te hebben. Deze erg leuke film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Long Shot streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Fred Flarsky is een zelfdestructieve, aan lager wal geraakte journalist die op een dag besluit ontslag te nemen wanneer zijn krant wordt overgenomen door een conservatieve mediamagnaat. Om hem op te beuren, wordt hij door zijn vriend Lance uitgenodigd op een exclusieve receptie, waar hij zijn vroegere babysitter Charlotte Field tegen het lijf loopt. Zij is als minister van Buitenlandse Zaken inmiddels één van de machtigste vrouwen ter wereld, maar toch probeert Fred het hart van deze jeugdliefde te winnen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Charlize Theron heeft de laatste jaren steeds vaker ijzersterke vrouwen vertolkt in films als Mad Max: Fury Road (2015), Atomic Blonde (2017) en Bombshell (2019). Ook in Long Shot heeft ze weer een indrukwekkende en autoritaire positie, maar dat betekent niet dat ze geen lol meer kan trappen. Juist de verschillen tussen haar personage en dat van Seth Rogen maken Long Shot tot zo'n leuke, ontwapenende comedy. Een lekker niets-aan-de-handfilmpje voor op de bank.

Cast
Naast Seth Rogen (Steve Jobs) en Charlize Theron (The Old Guard) zijn ook Andy Serkis (Black Panther), Bob Odenkirk (Nobody) en Alexander Skarsgård (Godzilla vs. Kong) te zien in Long Shot. Deze film is geregisseerd door Jonathan Levine (50/50).

Long Shot (2019) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is donderdag 23 september om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 124 minutes.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV