Overzicht tijden: Formule 1 GP van Rusland 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Rusland 2021 live op tv
Strijd Verstappen-Hamilton gaat verder

Sport :

Op zondag 26 september is de Formule 1 GP van Rusland, de vijftiende race van het seizoen. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen om 14.00 uur live verslag op tv. Vanaf vrijdag 24 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Crash
Na de crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de vorige race is de rivaliteit nog groter. Het verschil in de WK-stand is dankzij de succesvolle sprintrace van Verstappen vijf punten in het voordeel van de Nederlander. Verstappen start achteraan vanwege een motorwissel.

Tijdschema Formule 1 GP van Rusland 2021

Vrijdag 24 september

  • 10.30 uur: vrije training 1
  • 14.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 25 september

  • 11.00 uur: vrije training 3
  • 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 14.00 uur: kwalificatie

Zondag 26 september

  • 12.45 uur: voorbeschouwing race
  • 14.00 uur: race

Gridstraf
Omdat Verstappen door de wedstrijdleiding als schuldige is aangewezen bij de crash met Hamilton kreeg hij drie plekken gridstraf voor de race in Rusland. Het team heeft besloten direct een motor te wisselen, waardoor Verstappen zelfs achteraan start.

De Formule 1 GP van Rusland is zondag 26 september om 14.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Vanaf vrijdag 24 september zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Rusland 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV