Donderdag in Khalid & Sophie: Gerdi Verbeet over dag 2 van de Algemene Politieke Beschouwingen

Donderdag in Khalid & Sophie: Gerdi Verbeet over dag 2 van de Algemene Politieke Beschouwingen
Dit zijn de gasten van donderdag 23 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie.

Onderwerpen van donderdag 23 september

  • Het is dag 2 van de Algemene Politieke Beschouwingen, we praten er vanavond over met oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en chef politiek van NRC Guus Valk.

  • In 2017 kreeg Floor van Liemt op twintig jarige leeftijd de diagnose longkanker. Afgelopen augustus verscheen haar fotografieboek ‘De Gemene Deler’, waarin ze samen met Loet Koreman elf jongvolwassen lotgenoten portretteerde.

  • In het kader van 70 jaar Nederlandse televisie krijgen we een mini college tv-drama van de allerbesten uit het vak: scenarioschrijver Frank Ketelaar en acteur Thom Hoffman.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Gerdi Verbeet over dag 2 van de Algemene Politieke Beschouwingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV