Spannende horrorfilm What Lies Beneath zaterdag te zien op Veronica

Spannende horrorfilm What Lies Beneath zaterdag te zien op Veronica
'Tussendoortje' van Robert Zemeckis

Kijktip :

Terwijl Tom Hanks kilo's afviel voor het tweede deel van de opnames van Cast Away, besloot regisseur Robert Zemeckis een snel tussendoortje te maken. Het resultaat, What Lies Beneath, is een sfeervolle en lugubere horrorfilm die hordes mensen naar de bioscoop trok. Zaterdag is de film te zien op Veronica.

Het verhaal
Terwijl professor Norman Spencer zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren in hun grote, lege huis en als Claire visioenen krijgt van een vermoorde vrouw, begint ze te geloven dat de buurman zijn echtgenote heeft vermoord. Norman maakt zich zorgen, maar gelooft niet dat hun huis behekst is en wil dat Claire psychische hulp zoekt. Maar de bovennatuurlijke verschijnselen worden steeds gevaarlijker...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De herfst is officieel begonnen en de komende weken zal het kouder en vroeger donker worden, en de eerste bladeren zullen van de bomen vallen. Een perfecte tijd om thuis op de bank een lekkere griezelfilm te kijken. Wat dat betreft voldoet What Lies Beneath ruimschoots aan de behoefte: het vakmanschap van regisseur Zemeckis komt duidelijk naar voren en hij kon bovendien terugvallen op twee Hollywoodlegendes in de hoofdrollen. Een prima horrorfilm, dus.

Cast
Naast Harrison Ford (Blade Runner 2049) en Michelle Pfeiffer (Murder on the Orient Express) zijn ook Diana Scarwid (Silkwood) en Miranda Otto (The Homesman) te zien in What Lies Beneath. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump).

What Lies Beneath (2000) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is zaterdag 25 september om 22.10 uur te zien op Veronica. Genre: horror, mysterie. Speelduur: 130 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende horrorfilm What Lies Beneath zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV