Vanavond op tv: nieuw programma K2 zoekt K3, misdaadserie Grace

Vanavond op tv: nieuw programma K2 zoekt K3, misdaadserie Grace
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 september

Kijktip :

Vanaf vanavond is op SBS6 de nieuwe talentenjacht K2 zoekt K3 te zien, waarin een nieuw lid voor de populaire groep wordt gezocht. Verder onder meer de misdaadserie Grace. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Hotter Than My Daughter: tweede keer

RTL 5
20:30 uur

De 14-jarige Lola heeft haar moeder Katja van 47 jaar voor de tweede keer opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Lukt het dit keer wel om haar kledingstijl definitief te veranderen? In 2017 heeft Katja ook een make-over gekregen, omdat Lola toen al vond dat haar moeder te gek gekleed ging. De nieuwe kledingstijl hield haar moeder maar een maand vol. In deze aflevering is ook de 66-jarige Peggy te zien. Haar 40-jarige vriendin Angela heeft Peggy opgegeven.


Nieuw: K2 zoekt K3

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start de zoektocht naar het nieuwe lid van K3 in de talentenjacht K2 zoekt K3. Nu Klaasje uit K3 is gestapt hoeft haar opvolger niet per se een vrouw te zijn. Er is een driedubbele jury in de zoektocht naar een nieuw K3-lid. Ook K3-leden Hanne en Marthe en Studio 100-baas Gert Verhulst zijn erbij. De tien deelnemers met de hoogste score gaan naar de studioshows van K2 zoekt K3.


Tv-première: The Post

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van The Post tezien. Een meeslepend waargebeurd verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham, en hoofdredacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt alles op alles te zetten in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande.


Nieuw: Grace

Eén
20:40 uur

In de nieuwe tweedelige Britse misdaadserie Grace gebruikt de hardwerkende maar onorthodoxe detective Roy Grace ongewone werkmethoden. De ongewone werkmethoden van detective Roy Grace worden in vraag gesteld tijdens een moordproces. Dat helpt hem niet vooruit bij zijn bazen, die zich zorgen maken om de reputatie van de politie.


Dramafilm: 50/50

NPO 3
22:05 uur

Op NPO 3 is vanavond het mooie comedydrama 50/50 te zien. De 27-jarige Adam Lerner heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar wanneer Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame en mogelijk fatale vorm van kanker heeft. Van de één op de andere dag verandert zijn zorgeloze leventje in een gevecht om te overleven.


Nieuw: Too Close

NPO 2
23:10 uur

In de Britse mini-thrillerserie Too Close onderzoekt forensisch psychiater Emma Robertson de psyche van een vrouw die iets vreselijks gedaan heeft. Emma Robertson is een forensisch psychiater die een diep verdriet met zich meedraagt. Op een dag wordt ze gevraagd om Connie Mortensen te behandelen, een vrouw die een vreselijk misdrijf heeft begaan, maar beweert zich er niets van te kunnen herinneren.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma K2 zoekt K3, misdaadserie Grace of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV