Nieuwe telefilm Dwaalspoor zondag 26 september te zien op NPO 3

Nieuwe telefilm Dwaalspoor zondag 26 september te zien op NPO 3
Kleindochter van rechercheur verdwijnt

Kijktip :

Zondagavond (26 september) is de tweede telefilm van dit najaar te zien op NPO 3. Deze week kun je genieten van de spannende thriller Dwaalspoor, geregisseerd door Boris Paval Conen.

Dwaalspoor gemist? Kijk de hele telefilm terug via Gids.tv.

Het verhaal
Als de kleindochter van de gepensioneerde rechercheur Ron opeens vermist raakt, kost het hem grote moeite om zich buiten het onderzoek te houden. Naarmate de angst en onzekerheid bij hem en zijn familie toenemen, raakt zijn geduld op en start hij een eigen onderzoek. Uit grote liefde voor zijn kleindochter gaat hij daarbij over grenzen, maar tot welke prijs?

Traditie
Al sinds 1999 worden er elk jaar een reeks telefilms geproduceerd in opdracht van de publieke omroep en zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Hoewel de kwaliteit nog weleens wisselt, lijkt Dwaalspoor een geslaagde productie te worden: naast spanning en een intrigerend verhaal heeft de film ook een uitstekende cast.

Cast
Naast Raymond Thiry (Quo vadis, Aida?) en Anniek Pheifer (Vliegende Hollanders) zijn ook Tim Haars (New Kids Turbo) en Guido Pollemans (De 12 van Schouwendam) te zien in Dwaalspoor. Deze film is geregisseerd door Boris Paval Conen.

De telefilm Dwaalspoor is zondag 26 september om 20.20 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de telefilm Dwaalspoor terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe telefilm Dwaalspoor zondag 26 september te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV