Maandag 27 september in Chateau Meiland: Martiens broer komt langs op Curaçao

Maandag 27 september in Chateau Meiland: Martiens broer komt langs op Curaçao
Meilandjes genieten van welverdiende vakantie

Kijktip :

In Chateau Meiland was afgelopen week al te zien hoe de Meilandjes zich voorbereidden op hun reis naar Curaçao en op het tropische eiland arriveerden. Maandag vervolgen ze hun avonturen op het heerlijke vakantie-eiland.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Chaos
Het mag dan een vakantie zijn voor de Meilandjes, maar lekkeren luieren is er niet bij voor de familie. De dagen op Curaçao worden goed gevuld met allerlei activiteiten, maar dan staat ze een verrassing te wachten: Martiens broer Jaap en zijn vrouw Evelien duiken ineens op. De chaos is compleet.

Dierenliefhebbers
De vakantie was een cadeau van de familie voor de zestigste verjaardag van Martien en vooral voor hem is de plotselinge verschijning van zijn broer dus een enorme verrassing. Er valt echter nog genoeg te beleven: als dierenliefhebbers maken Erica en Maxime zich zorgen over het lot van zwerfhonden. Ook Martien buigt zich over lokale flora en fauna: leguaan blijkt heerlijk!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 27 september in Chateau Meiland: Martiens broer komt langs op Curaçao of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV