Woensdag in Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt Villa Expertcare

Woensdag in Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt Villa Expertcare
Tehuis voor ernstig zieke kinderen

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Five Days Inside, woensdag 29 september te zien op RTL 5, gaat Natasja Froger op bezoek in Villa Expertcare. In dit tehuis worden chronisch en ernstig zieke kinderen opgevangen.

Five Days Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Intensieve zorg
De kinderen hebben in hun jonge leven al veel tegenslagen meegemaakt. Sommigen van hen hebben zelfs behoefte aan 24 uur per dag, zeven dagen per week intensieve zorg. Ze komen logeren in Villa Expertcare, of wonen er permanent. Hoe is het om te verblijven in deze omgeving, waar ernstige ziektes jonge levens ontregelen?

Ouders
In Five Days Inside is te zien hoe Natasja een aantal dagen én nachten verblijft in Villa Expertcare om echt te ervaren hoe het leven daar is. Om daar een nog completer beeld van te krijgen gaat ze ook in gesprek met medewerkers, ouders en kinderen. In dit huis wordt ook terminale zorg voor kindjes aangeboden, en dat maakt veel indruk.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt Villa Expertcare of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV