Donderdag in Chateau Meiland: hele familie besmet met coronavirus

Donderdag in Chateau Meiland: hele familie besmet met coronavirus
Vakantie op Curaçao heeft grote gevolgen

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, donderdag te zien op SBS6, ontdekken de Meilandjes tot hun grote schrik dat ze allemaal besmet zijn met het coronavirus na hun vakantie op Curaçao. Wat voor gevolgen heeft dit?

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Huwelijk onder druk
De aflevering begint zorgeloos. Alhoewel, zorgeloos: het huwelijk van Martien en Erica komt opnieuw onder flinke druk te staan als ze samen moeten peddelen in een wiebelige kano. Dat is nog niet alles, want als ze dat eenmaal hebben overleefd ontploft de oven in hun vakantiehuisje. Gelukkig lijkt de schade beperkt als ze weer terug zijn in Nederland - maar niet voor lang.

Corona
Ze ontdekken dat alle niet-gevaccineerde gezinsleden corona hebben opgelopen. Martien en Erica hebben nergens last van, maar moeten nu wel weer voor de jonkies zorgen. Ze proberen de zwangere Maxime met een thermoskan soep weer op de been te helpen. Het leven gaat gewoon door; wordt het niet tijd voor een vervolg op de succesvolle biografie van Martien?

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Chateau Meiland: hele familie besmet met coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV