Vanavond op tv: terugkeer Deal or No Deal, documentaire Karbonkel - The Ugly Truth

Vanavond op tv: terugkeer Deal or No Deal, documentaire Karbonkel - The Ugly Truth
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 oktober

Kijktip :

Vanaf vanavond is Buddy Vedder dagelijks op RTL 5 te zien met het programma Deal or No Deal, dat na twaalf jaar terugkeert op tv. Verder onder meer de documentaire Karbonkel - The Ugly Truth. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

70 jaar tv: persoonlijke verhalen

NPO 2
18:50 uur

Anita Witzier maakt in de special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen, vanuit het oog van de kijker, een reis door het verleden van de Nederlandse televisie. Ze bezoekt mensen voor wie een bepaald tv-programma of fragment veel heeft betekend en soms zelfs bepalend is geweest voor hun verdere leven. Zo hielp het interview met René Klijn Noud in de acceptatie van de ziekte aids. We duiken met fans in het archief van Showroom en Man Bijt Hond.


Fantasyfilm: Harry Potter and the Chamber of Secrets

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de film Harry Potter and the Chamber of Secrets te zien. Harry Potter staat aan het begin van zijn tweede jaar op Zweinstein. Hij wordt door de elf Dobby gewaarschuwd dat zijn terugkeer op de school tot een ramp zal leiden, maar dat schrikt Harry niet af. Na alle avonturen van vorig schooljaar, denkt Harry zich rustig aan zijn lessen en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden. Maar dan hoort hij een mysterieuze stem, vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek.


70 jaar tv: special College Tour

NPO 2
20:35 uur

College Tour viert 70 jaar televisie met een interview met 'Picasso van de techwereld' Evan Spiegel (31), CEO en oprichter van de populaire app Snapchat. Studenten gaan met hem in gesprek over het veranderende medialandschap, de toekomst van televisie, original content en de steeds groter wordende invloed van social media. Met 293 miljoen dagelijkse gebruikers wereldwijd behoort Snapchat tot de absolute top van de socialmediabedrijven.


70 jaar tv: live-uitzendingen

NPO 1
21:25 uur

In deze 70 jaar tv-special blikt Herman van der Zandt terug op de hoogtepunten van zeven decennia aan rechtstreekse televisie-uitzendingen. Als geen ander medium slaagt televisie erin om de kijker thuis het gevoel te geven erbij te zijn. Mee kunnen vieren, mee rouwen en meedoen wordt mogelijk gemaakt. Zoals bij de eerste live Koninginnedag, in 1961 met Dick Passchier bij het defilé voor Paleis Soestdijk.


Nieuw: Postcode Loterij Deal or No Deal

RTL 5
22:00 uur

Het spannende spelprogramma Deal or No Deal is terug op tv na twaalf jaar afwezigheid. Buddy Vedder geeft dagelijks 24 deelnemers de kans om hoge geldbedragen te winnen. In de show maken 24 deelnemers kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy. Alle deelnemers hebben een eigen unieke box, met daarin een voor hun onbekend geldbedrag. Aan de speler de taak zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen.


Docu: Karbonkel - The Ugly Truth

NPO 3
22:20 uur

De NPO blikt deze dagen terug op de tv van vroeger en doet dat vanavond met de documentaire Karbonkel - The Ugly Truth, over een griezelig cultfenomeen. Van 1994 tot 2002 was Karbonkel te zien in de kinderserie Ik, Mik, Loreland. Veel kinderen waren als de dood voor Karbonkel, wat resulteerde in klaslokalen vol huilende kinderen, ontelbare nachtmerries en woedende ouders. Maar wat hebben al die negatieve en hatelijke reacties met Karbonkel zelf gedaan?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugkeer Deal or No Deal, documentaire Karbonkel - The Ugly Truth of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV