Recensie: in Liefde zonder Grenzen gaat Jim Bakkum voor de mannenliefde

Recensie: in Liefde zonder Grenzen gaat Jim Bakkum voor de mannenliefde
Van de makers van Just Say Yes en Fuck de liefde

Film :

Vanaf 14 oktober is de film Liefde zonder grenzen te zien in de Nederlandse bioscopen. Wéér een Nederlandse romcom met Yolanthe Cabau in de hoofdrol. Het publiek blijft komen, dus waarom ook niet? Lees hier de filmrecensie van Liefde zonder Grenzen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch zegevieren?

Yolanthe Cabau in de film 'Liefde zonder Grenzen'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De makers van Just Say Yes komen met een nieuwe romantische (soms flauwe) komedie met vele bekende acteurs uit het romcom-wereldje. Yolanthe Cabau is het boegbeeld in een clichématig verhaal dat de doelgroep zeker zal aanspreken. De uitstekende Soy Kroon is echter de grootste ster in deze film. Dat maakt van Liefde zonder Grenzen de leukste 'wegkijker' van regisseurs Appie Boudellah en Aram van de Rest, die dit keer inzetten op groot drama - al voel je dat als kijker zelden. De overgedramatiseerde uit-de-kast-scène met Jim Bakkum kan de boeken in als tenenkrommend en lachwekkend, in een vrij rommelige finale. Zijn we romcom-moe of ligt er toch weer een Gouden Film in het verschiet? Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Yolanthe Cabau (Popoz) en Jim Bakkum (Zwaar verliefd!) zijn ook Rachida Iaallala (Meskina), Abbey Hoes (De Ontsnapping), Hajo Bruins (Penoza: The Final Chapter), Peggy Vrijens (Niks Vreemds Aan) en Selma Omari te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest (Just Say Yes).

Vanaf 14 oktober 2021 is de film Liefde zonder Grenzen te zien in de bioscoop. Genre: Romantiek, Komedie, Drama. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV