Documentaire Mart Hoogkamer - Van vader op zoon zaterdag te zien op NPO 3

Documentaire Mart Hoogkamer - Van vader op zoon zaterdag te zien op NPO 3
Leidse volkszanger timmert flink aan de weg

Kijktip :

De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer brak afgelopen zomer in één klap landelijk door met de feestelijke hit 'Ik ga zwemmen'. Er was geen ontkomen aan en vrijwel iedereen zal het refrein mee kunnen zingen. Maar wie gaat er schuil achter de artiest? Dat zien we in de documentaire Mart Hoogkamer - Van vader op zoon.

Mart Hoogkamer - Van vader op zoon gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Holland's Got Talent
Nederland leerde Hoogkamer al een beetje kennen in 2016, toen hij meedeed aan het programma Holland's Got Talent en tweede werd. Daarna werd het echter een beetje stil rond de zanger. Toch bleef hij dromen van een zangcarrière, en dat heeft hij niet van een vreemde: vader Mart senior had ooit een platencontract, maar zag die carrière in duigen vallen.

Nieuwe fase
In 2021 verandert het leven van de Hoogkamers in één klap als 'Ik ga zwemmen' de eerste plaats in de Top 40 bereikt. Mart junior boekt steeds meer successen, maar ondertussen zoeken zijn broertje Luciano en zijn vader ook naar erkenning. Mart besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe fase in zijn leven. Tegen welke prijs zal zijn droom werkelijkheid worden?

De documentaire Mart Hoogkamer - Van vader op zoon is zaterdag 9 oktober om 22.55 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Mart Hoogkamer - Van vader op zoon terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Mart Hoogkamer - Van vader op zoon zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV