Donderdag bij Jinek: Jesse Klaver en Marieke Blom over stijgende energieprijzen

Donderdag bij Jinek: Jesse Klaver en Marieke Blom over stijgende energieprijzen
De gasten van donderdag 7 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 7 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 7 oktober

  • De energieprijzen blijven maar stijgen en intussen worden energieleveranciers platgebeld door bezorgde klanten. Hoe nu verder? We bespreken het met groenlinks-fractievoorzitter Jesse Klaver, hoofdeconoom van ING Marieke Blom en de CEO van Eneco: As Tempelman.

  • Ze is één van de slimste honden ter wereld: Nalani uit het Brabantste Uden. Ze komt vanavond samen met haar baasje Sonja de Laat Spierings.

  • M Maandenlang volgde Ewout Genemans de Haagse politie voor zijn nieuwe programma Bureau Hofstad. Een stad met veel demonstraties, het strand én de Tweede Kamer: een lastige combinatie. Samen met agenten Dennis en Jelle vertelt hij over het heftige politiewerk in de stad.

  • Morgen verschijnen de nieuwe Boeren- en Boerinnenkalender van 2022. De 32 jonge modellen, allemaal van het platteland, hebben als doel de kloof tussen de stad en het boerenleven te verkleinen. Vanavond praten we over hoe ze dit willen doen, met een studio vol jonge boeren en boerinnen!

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Jinek: Jesse Klaver en Marieke Blom over stijgende energieprijzen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV