Hete blockbuster Fifty Shades Freed zie je donderdag op Net5

Hete blockbuster Fifty Shades Freed zie je donderdag op Net5
Mister Christian Grey's Red Room gaat nog één keer open

Kijktip :

In 2018 sloegen de bioscoopzalen even op tilt toen we massaal naar de finale van de Fifty Shades-trilogie gingen, om het hoogtepunt van Christian Grey en Anastasia mee te maken. Je ziet het laatste deel van de trilogie nu niet meer in de zalen, maar wel op tv: donderdag om 20.30 uur op Net5. Niet getreurd: mocht je de uitzending missen, kun je de film Fifty Shades Freed ook huren bij onder meer Pathé Thuis.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seks, gevaar en intriges
Het Fifty Shades-verhaal gaat verder en Anastasia (gespeeld door Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) zijn getrouwd. Opnieuw hebben ze op alle denkbare plekken seks - met en zonder handboeien. Anastasia krijgt ook weer te maken met baas (en schurk) Jack Hyde, die wraak wil. Ook Elena laat het echtpaar niet met rust; zij komt Christian teisteren.

Beoordeling van Gids.tv
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, deze Fifty Shades Freed is de minste van de drie. Het hoogtepunt blijft uit en wat over blijft is een soort soap met een mager verhaal dat nooit echt tot zijn recht komt. Het is een mierzoete film waar je naar zit te kijken en het wordt nooit echt spannend. Daar horen de seksscènes ook bij. Al worden de Fifty Shades-films in het algemeen met de grond gelijk gemaakt, het mag de pret niet drukken. Hordes bioscoopgangers wisten de weg naar deze erotische films te vinden, die de bioscoopkassa's doet rinkelen.

Cast
Naast Jamie Dornan (Wild Mountain Thyme) en Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon) zijn ook Eric Johnson (A Simple Favor) en Rita Ora (Southpaw) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door James Foley (Fifty Shades Darker).

Jamie Dornan en Dakota Johnson in de film 'Fifty Shades Freed'

De film Fifty Shades Freed (2018) wordt beoordeeld met een 4,5 op IMDb en is op donderdag 19 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: romantiek, thriller. Tijdsduur: 105 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV