Vanavond op tv: Letland - Nederland (WK-kwalificatie), finale The Voice Senior

Vanavond op tv: Letland - Nederland (WK-kwalificatie), finale The Voice Senior
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 oktober

Kijktip :

Vanavond vervolgt Oranje de WK-kwalificatie met de wedstrijd tegen Letland. Verder onder meer de finale van The Voice Senior. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Voice Senior

RTL 4
20:00 uur

In de finale van The Voice Senior wordt duidelijk wie dit jaar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland is. Coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Gerard Joling gingen de afgelopen weken weer op zoek naar goede zangers en zangeressen op leeftijd. Elke coach heeft twee finalisten over. De winnaar van The Voice Senior 2021 wordt bekendgemaakt in het aansluitend uitgezonden Jinek.


James Bond: Skyfall

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de James Bond-film Skyfall te zien. Bond is in Istanboel op zoek naar een gestolen harddisk van de Britse geheime dienst met daarop de identiteiten van MI6-agenten. De missie gaat gruwelijk mis. Bond wordt neergeschoten en voor dood achtergelaten. Vlak daarna wordt het hoofdkwartier van MI6 opgeblazen en tal van undercoveragenten worden geliquideerd. Er bevindt zich een verrader binnen MI6. Bond gaat genadeloos achter de daders aan.


Thrillerfilm: Léon: The Professional

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de indrukwekkende misdaadfilm Léon: The Professional uit. Léon is huurmoordenaar. Hij redt het leven van Mathilda, een twaalfjarig meisje dat op zijn verdieping woont. Vanwege een drugszaak is haar familie uitgemoord en kan zij nergens heen. Wanneer Léon Mathilda in bescherming neemt, is ze vastbesloten zich te wreken en leert de knepen van het vak bij hem.


Live: Letland - Nederland (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:40 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Letland - Nederland in de WK-kwalificatie. Eerder dit jaar won Nederland met 2-0 van Letland. Verder werd deze WK-kwalificatiereeks voor het WK van 2022 in Qatar nog drie keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Oranje gaat samen met Noorwegen aan kop van Groep G.


Slot: CHANSONS!

NPO 1
21:30 uur

In de laatste aflevering van CHANSONS! staat het thema Mélancolie (melancholie) in de Franse muziek centraal. Matthijs van Nieuwkerk wordt deze week door Rob Kemps rondgeleid op begraafplaats Père-Lachaise, de plek waar hij duizenden uren heeft rondgehangen en elke grafsteen kent. Vele beroemdheden liggen daar. Vaak was Rob er alleen en soms leidde hij er toeristen rond.


Nieuw: Homemade Astronauts

Discovery
21:30 uur

Kun je in een zelfgemaakte raket de ruimte in? De drie waaghalzen uit het programma Homemade Astronauts denken van wel en gaan hun eigen ruimtewedloop aan. ‘Mad Mike’ Hughes, Cameron Smith en Rocket Man Ky Michaelson zijn helemaal gek van raketten en van het verleggen van grenzen en willen nu de ultieme droom uitvoeren door met hun eigen raket tot grote hoogten te komen.


Misdaadfilm: Goodfellas

Veronica
23:15 uur

Op Veronica is vanavond de briljante misdaadfilm Goodfellas te zien. Henry Hill wil als van jongs af aan bij de maffia en begint er zijn carrière als loopjongen. Jimmy Conway neemt hem onder zijn hoede en door de jaren heen lijkt alles op rolletjes te lopen. Henry verdient bakken met geld, trouwt en zijn maffia-partners worden als familie. Op een dag komt Henry erachter dat Jimmy zakendoet buiten de maffia om en realiseert zich dat hij dat misschien ook moet gaan doen om het hoofd boven water te kunnen houden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Letland - Nederland (WK-kwalificatie), finale The Voice Senior of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV