Nieuw programma Brian Cox's Adventures in Space and Time start zondag op Canvas

Nieuw programma Brian Cox's Adventures in Space and Time start zondag op Canvas
Nieuw tijdperk van ruimtereizen

Kijktip :

Vanaf zondag 10 oktober is het nieuwe programma Brian Cox's Adventures in Time and Space te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hierin volgen we de Britse deeltjesfysicus Brian Cox, die denkt dat er een nieuw tijdperk van ruimtereizen aanbreekt.

Jeff Bezos en Elon Musk
Dat reizen naar de ruimte in een nieuwe fase is beland, lijkt evident. Richard Branson is al jaren bezig met commerciële luchtvaart, maar hij lijkt inmiddels voorbijgestreefd door multimiljardairs Jeff Bezos (Amazon) en Elon Musk (Tesla). Zij hebben de afgelopen tijd flinke stappen gezet op dit gebied; Bezos ging zelfs al de ruimte in met enkele 'gewone' burgers.

Oude films
Brian Cox denkt dat ruimtereizen steeds meer een routine zal worden. De komende zondagen onderzoekt hij deze these in Brian Cox's Adventures in Space and Time. In de eerste aflevering kijkt Cox op welk punt de wetenschap zich bevindt, en werpt hij een nieuwe blik op zijn oude films. Daarbij stelt hij zichzelf de vraag: hoe ver kunnen we gaan in onze ontdekking van de kosmos?

Het programma Brian Cox's Adventures in Time and Space is vanaf zondag 10 oktober wekelijks om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Brian Cox's Adventures in Space and Time start zondag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV