Spannende misdaadfilm The Italian Job maandag te zien op RTL 7

Spannende misdaadfilm The Italian Job maandag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Heist-films zijn er in alle soorten en maten, maar de klassieker The Italian Job uit 1969 is misschien wel de bekendste. Deze film kreeg een meer dan waardige remake in 2003, en die is maandag te zien op RTL 7. Je kunt The Italian Job streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Charlie Croker heeft een team van experts om zich heen. Samen voeren ze een spectaculaire goudroof in Venetië uit. Ze slepen een enorme goudvoorraad uit een zwaarbewaakt palazzo zonder een schot te lossen. Maar op hun weg naar vrijheid en rijkdom heeft een van de bendeleden zijn eigen plannetje. Hij steelt de buit nog eens van zijn mederovers en laat hen voor dood achter. Samen met Stella, de dochter van John Bridger en kluisexpert, gaan ze hun goud terugstelen in Los Angeles. Maar daar moeten ze wel door de enorm drukke spits...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Een remake van een iconische film uit de 'swinging sixties', met de legendarische Michael Caine in de hoofdrol? Dat kan alleen maar fout gaan. En hoewel de nieuwe versie van The Italian Job niet zo goed is als het origineel en Mark Wahlberg zeker niet de charme van Caine heeft, is het een buitengewoon vermakelijke actiefilm geworden. Dat is vooral te danken aan de prima regie van F. Gary Gray en de indrukwekkende stunts met de Mini Coopers.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Instant Family) en Charlize Theron (Bombshell) zijn ook Edward Norton (Motherless Brooklyn), Donald Sutherland (The Hunger Games) en Jason Statham (The Meg) te zien in The Italian Job. Deze film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

The Italian Job (2003) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is maandag 21 maart om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, misdaad, thriller. Speelduur: 111 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV