Spannende heist-film The Italian Job zie je zondag op RTL 7

Spannende heist-film The Italian Job zie je zondag op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

De James Bond-franchise op RTL 7 is weer ten einde, maar gelukkig worden we zondag weer getrakteerd op een spannende actiefilm. Dit keer is het de heist-klassieker The Italian Job, een remake van de gelijknamige productie uit 1969. Je kunt The Italian Job streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Charlie Croker heeft een team van experts om zich heen. Samen voeren ze een spectaculaire goudroof in Venetië uit. Ze slepen een enorme goudvoorraad uit een zwaarbewaakt palazzo zonder een schot te lossen. Maar op hun weg naar vrijheid en rijkdom heeft een van de bendeleden zijn eigen plannetje. Hij steelt de buit nog eens van zijn mederovers en laat hen voor dood achter. Samen met Stella, de dochter van John Bridger en kluisexpert, gaan ze hun goud terugstelen in Los Angeles. Maar daar moeten ze wel door de enorm drukke spits...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Een remake van een iconische film uit de 'swinging sixties', met de legendarische Michael Caine in de hoofdrol? Dat kan alleen maar fout gaan. En hoewel de nieuwe versie van The Italian Job niet zo goed is als het origineel en Mark Wahlberg zeker niet de charme van Caine heeft, is het een buitengewoon vermakelijke actiefilm geworden. Dat is vooral te danken aan de prima regie van F. Gary Gray en de indrukwekkende stunts met de Mini Coopers.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Instant Family) en Charlize Theron (Bombshell) zijn ook Edward Norton (Motherless Brooklyn), Donald Sutherland (The Hunger Games) en Jason Statham (The Meg) te zien in The Italian Job. Deze film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

The Italian Job (2003) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is zondag 10 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, misdaad, thriller. Speelduur: 111 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spannende heist-film The Italian Job zie je zondag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV