Nieuw programma Ewout start maandag met aflevering over plastische chirurgie

Nieuw programma Ewout start maandag met aflevering over plastische chirurgie
Jonge meiden onder druk van social media

Kijktip :

Vanaf maandag 11 oktober is presentator Ewout Genemans op RTL 5 te zien met zijn nieuwe programma Ewout, dat elke week een andere subtitel krijgt. Voor de eerste aflevering is dat Naar Turkije voor grotere billen.

Ewout aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Social media
Sinds de komst van social media, en dan met name het op foto's gerichte Instagram, ervaren steeds meer jonge meiden de druk om schoonheidsingrepen te ondergaan. Hun tijdlijnen op social media staan vol met strakke, mooie dames met flinke rondingen en steeds vaker willen ze dat zelf ook. In veel gevallen worden de cosmetische ingrepen in het buitenland gedaan.

Risico's
Velen van hen zijn zich echter niet bewust van de risico's die aan zo'n ingreep in een ander land kleven. Genemans gaat met de negentienjarige Dania mee naar Turkije, waar ze een 'Brazilian buttlift'-bilvergroting krijgt. De presentator ontdekt dat er hierbij veel mis kan gaan nadat hij in gesprek is gegaan met de moeder van een slachtoffer van een verkeerde ingreep.

Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ewout start maandag met aflevering over plastische chirurgie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV