Documentaire Sudden Death: My Sister's Silent Killer woensdag te zien op NPO 3

Documentaire Sudden Death: My Sister's Silent Killer woensdag te zien op NPO 3
Hoe kreeg Patrick's zus een hartstilstand?

Kijktip :

Na de plotselinge, onverklaarbare dood van zijn 19-jarige zus, blijft Patrick met veel vragen achter. Hij probeert te begrijpen hoe het kan dat zijn jonge zus een fatale hartstilstand heeft gehad. Sudden Death: My Sister's Silent Killer is op woensdag 13 oktober om 22.50 uur te zien op NPO 3.

Sudden Death: My Sister's Silent Killer gemist? Bekijk de aflevering terug bij Gids.tv.

Hartstilstand
Elk jaar overlijden meer dan zeshonderd jonge mensen onverwacht aan een plotselinge hartstilstand. De dood van Patricks zus Lauren werd geregistreerd als Sudden Adult Death Syndrome (SADS).

Wat kun je doen?
Patrick merkt dat hij niet in staat is om met zijn vrienden of familie te praten. Hij heeft antwoorden nodig. Wat had er kunnen worden gedaan om de dood van Lauren te voorkomen en is er een manier om te voorkomen dat andere jonge mensen op deze manier overlijden?

Sudden Death: My Sister's Silent Killer is op woensdag 13 oktober om 22.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de volledige documentaire Sudden Death: My Sister's Silent Killer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Sudden Death: My Sister's Silent Killer woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV