Glennis Grace staat donderdag centraal in Rooijakkers over de vloer

Glennis Grace staat donderdag centraal in Rooijakkers over de vloer
Art Rooijakkers neemt kijkje in het leven van zangeres

Kijktip :

In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van donderdag 14 oktober neemt presentator Art Rooijakkers een kijkje in het leven van zangeres Glennis Grace. Zij verruilde onlangs haar villa in Almere voor een nieuw optrekje in Amsterdam.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

America's Got Talent
Glennis Grace timmert al jaren aan de weg als zangeres. Ze vertegenwoordigde Nederland bij de vijftigste editie van het Eurovisie Songfestival in 2005, haalde de finale van America's Got Talent in 2018 en scoorde grote hits met 'I'm Gonna Be Strong' en 'Afscheid'. Een internationale carrière zat er echter nog niet in voor Glennis.

Vader
Art Rooijakkers ontmoet haar zoon, vriend én moeder, maar heeft zelfs ook nog een grote verrassing voor Glennis in petto. De zangeres kijkt in een openhartig gesprek geëmotioneerd terug op het verlies van haar vader, maar ze richt haar blik ook op de toekomst. Zo kijkt ze vooruit op de rol die ze binnenkort mag vervullen in The Voice of Holland.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace staat donderdag centraal in Rooijakkers over de vloer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV