Nieuwe spelshow De Dating Quiz vanaf zondag te zien op SBS6

Nieuwe spelshow De Dating Quiz vanaf zondag te zien op SBS6
Blind daten én kennisquiz

Kijktip :

Vanaf zondag 17 oktober is Linda de Mol op SBS6 te zien met de nieuwe spelshow De Dating Quiz, waarin blind daten en een kennisquiz op unieke wijze met elkaar worden gecombineerd. Pas na afloop van het spel krijgen de deelnemers elkaar te zien, waarna ze meteen moeten beslissen of ze met elkaar verder willen...

De Dating Quiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vooraf gematcht
In elke aflevering maken we kennis met drie koppels, die vooraf aan elkaar zijn gematcht. De singles die een koppel vormen hebben elkaar voor de show al uitgebreid gesproken - maar nog niet gezien. Ze hebben tijdens de blind dates aangegeven met wie ze een klik voelen, maar pas aan het eind van de aflevering krijgen ze van Linda te horen aan wie ze gematcht zijn.

Quiz
Eerst spelen ze namelijk een spannende quiz, waarin ze elkaar hard nodig hebben én elkaar beter leren kennen. Wanneer er een koppel afvalt krijgen ze eindelijk de kans om elkaar dertig seconden diep in de ogen te kijken. Ze moeten vervolgens meteen beslissen: houdt het hier op of niet? Als het finalekoppel besluit apart verder te gaan, spelen ze tegen elkaar. Houden ze wel aan elkaar vast? Dan maken ze kans op 100.000 euro.

Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow De Dating Quiz vanaf zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV