Aangrijpende documentaire Gebroken maandag te zien op NPO 2

Aangrijpende documentaire Gebroken maandag te zien op NPO 2
Wat als één van je ouders uit je leven verdwijnt?

Kijktip :

Maandag (18 oktober) is de aangrijpende documentaire Gebroken te zien op NPO 2. Deze docu onderzoekt wat de impact is van het verdwijnen van één van je ouders uit je leven door toeden van de andere ouder, na een scheiding. Dat is gedaan aan de hand van de verhalen van Rianne en Frénk.

Gebroken gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Vechtscheiding
Zij werden na de vechtscheiding van hun ouders tot een onmogelijke keuze gedwongen: kies je voor je moeder of voor je vader? De beslissingen die ze destijds namen blijken gebaseerd te zijn op leugens, wrok en pijn van anderen - zaken die zij als kind voor waar aannamen. Rianne (42) verloor als kind van het contact met haar vader van de ene op de andere dag. Ze was ervan overtuigd dat hij degene was die ervoor koos haar niet meer te zien.

Hoer
Pas achttien jaar later zoekt Rianne haar vader voor het eerst weer op. En Frénk, inmiddels 63, kreeg als kind al te horen dat zijn moeder een hoer is, die het beste kon opdonderen. Pas tien jaar later laat hij haar, ondanks verwoede pogingen van haar kant, weer toe in zijn leven. Hoe denken de inmiddels volwassen kinderen over het 'verstoten' van een ouder, nu ze na jaren eindelijk de waarheid te horen krijgen?

De documentaire Gebroken is maandag 18 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Gebroken terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aangrijpende documentaire Gebroken maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV