sc Heerenveen - Ajax live op tv (Eredivisie)

sc Heerenveen - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zaterdag 16 oktober spelen Ajax en sc Heerenveen in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag staat nog steeds bovenaan in de Eredivisie, ondanks dat er voor de interlandbreak nog werd verloren van nummer 3: FC Utrecht.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

sc Heerenveen
De Friezen staan zevende in de vaderlandse competitie, maar verloor van de laatste drie wedstrijden er twee. Van de laatste 25 wedstrijden won Heerenveen er maar één, dus dat belooft niet veel.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN Extra. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - Ajax is zaterdag 16 oktober om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV