Amerikaanse misdaadserie Coyote start maandag 18 oktober op FOX

Amerikaanse misdaadserie Coyote start maandag 18 oktober op FOX
Voormalige grenswachter in de problemen

Kijktip :

Op de Amerikaanse seriezender FOX is vanaf maandag 18 oktober de misdaadserie Coyote gezien. Deze gloednieuwe serie verscheen begin dit jaar voor het eerst op televisie in de Verenigde Staten.

Kartel
De laatste werkdag als douanier van Ben Clemens is aangebroken. Uitgerekend op deze dag ontdekt hij een geheime tunnel bij de grens, waardoor goederen vanuit Mexico naar Amerika worden gesmokkeld. Deze ontdekking verandert Bens leven, want het mensensmokkelkartel krijgt hem in de smiezen en dwingt de voormalige grenswachter in een rol die tegen al zijn principes ingaat.

The Shield
De hoofdrol in Coyote wordt gespeeld door acteur Michael Chiklis. Hij was van 2002 tot 2008 te zien in de veelgeprezen serie The Shield, wat ongetwijfeld zijn bekendste vertolking was. Toch timmert hij al sinds eind jaren tachtig aan de weg als acteur; door de jaren heen was hij ook te zien in films als Fantastic Four (2005) en Parker (2013). Later dit jaar is hij te bewonderen in de Oscarkanshebber Don't Look Up.

De misdaadserie Coyote is vanaf maandag 18 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amerikaanse misdaadserie Coyote start maandag 18 oktober op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV