Vanavond op tv: De Dating Quiz met Linda de Mol gaat van start

Vanavond op tv: De Dating Quiz met Linda de Mol gaat van start
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 17 oktober

Kijktip :

Zondag kunnen we genieten van meerdere nieuwe televisieprogramma's. Een daarvan is De Dating Quiz. In dit programma, gepresenteerd door Linda de Mol, wordt blind daten gecombineerd met een kennisquiz. Ook zullen we de nieuwe Nederlandse comedyserie Deep Shit zien op NPO 3. Bekijk hieronder alle andere tv-tips van zondag 17 oktober.

Absurditeit van de media
Tom Waes reist in het nieuwe seizoen van zijn reisprogramma door het land. Reizen Waes Nederland is om 20:50 uur te zien bij NPO 3. Zondagavond is traditioneel een avond voor satire op NPO 3. Deze week start ook het nieuwe programma Plakshot, waarin de absurditeit van de media wordt blootgelegd. Verder kun je genieten van de actiefilm Mad Max Fury Road. Filmmaker Kees Brouwer wordt in Docu: Reaction gevolgd bij het ontstaan van zijn Reaction-beweging, waarbij ondernemers en ontwerpers zonder mens en milieu te schaden producten maken.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Dating Quiz

SBS 6
20:00 uur

In het nieuwe programma De Dating Quiz met Linda de Mol wordt blind daten gecombineerd met een kennisquiz. Pas na afloop krijgen ze elkaar te zien. Elke zondag om 20:00 uur op SBS6.

Koppels
In elke aflevering nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op. De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien.

Klik
De singles hebben blind dates gehad en aangegeven met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt.

Zien
Tijdens de quiz hebben de singles elkaar hard nodig én leren ze elkaar beter kennen. Als er een koppel afvalt, is het langverwachte moment eindelijk daar en gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden mogen ze elkaar in de ogen kijken en vervolgens beslissen: houdt het hier op of niet?

Finale
Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100 duizend euro.


Actiefilm: Mad Max Fury Road

Veronica
20:00 uur

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen overleeft als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het dystopische woestijnlandschap trekt. Ze zijn op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende Road War.


Docu: Reaction

NPO 2
20:15 uur

Filmmaker Kees Brouwer wordt gevolgd bij het ontstaan van zijn Reaction-beweging, waarbij ondernemers en ontwerpers zonder mens en milieu te schaden producten maken.

Opboksen
Nederland kent talloze duurzame, sociale en lokale ondernemingen die moeten opboksen tegen grote winkelketens, die vol liggen met spullen waarvan we niet precies weten hoe, door wie, en onder welke omstandigheden ze zijn gemaakt.

Anders
Reaction bestaat uit een verzameling ondernemers en ontwerpers die bewijzen dat het anders kan. Voor elk dagelijks product zijn alternatieven die niet ten koste gaan van mens en milieu. Door Reaction weet iedereen ze nu ook te vinden.

Zonder voetafdruk
Deze mensen leveren bijvoorbeeld truien die een leven lang meegaan, hazelnootpasta van Nederlandse bodem, jenever zonder voetafdruk, een fiets gemaakt van oude fietsen. De mensen achter deze producten vertellen allemaal een eigen verhaal.


Nieuw: Deep Shit

NPO 3
20:20 uur

In de nieuwe Nederlandse comedyserie Deep Shit komen twee op het oog normale vrouwen steeds dieper in een onbedoeld crimineel avontuur terecht. Elke zondag om 20:20 uur op NPO 3.

Sleur
Vinexvrouwen Veerle en Sara zitten ieder vastgeroest in de sleur van hun eigen gezinsleven. Ze zijn erg teleurgesteld over hoe saai hun levens zijn.

Bondgenoot
Na een toevallige, maar confronterende ontmoeting in de supermarkt, vinden Veerle en Sara in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte woede over hun dagelijks leven. Gewapend met het gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik, besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken.

Schijn
Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur. Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven.


Nieuw: Reizen Waes Nederland

NPO 3
20:50 uur

Tom Waes reist in een nieuw seizoen van zijn reisprogramma door Nederland. Met zijn eigen unieke stijl gaat hij op zoek naar mooie plekken, intrigerende figuren en straffe verhalen. Elke zondag rond 20:50 uur op NPO 3.

Ontdekken
Avonturier Tom Waes blijft nog even dicht bij huis. Na zijn serie in Vlaanderen doorkruist hij nu ons land. En naast klompen, kaas, windmolens en tulpen valt er in Nederland best nog wat meer te ontdekken.

Illegale kaas
Van baanbrekende onderzoeken en nutteloze uitvindingen, over illegale kaas en Molukse papeda, tot het spotten van oehoes en een echte BN-safari.

Botsauto
Tom reist door Nederland met de auto, de botsauto, de powerboat, de skûtsje, de parachute en… te voet. Een onvergetelijke reis, op Nederlandse bodem.

Drugspolitie
In de eerste aflevering reist Tom Waes vanuit Zeeland door Noord-Brabant om te eindigen in Limburg. Tom trekt de Oosterscheldekering over, gaat met de drugspolitie op pad en zoekt uit of er een butler aan hem verloren is gegaan?


Nieuw: Plakshot

NPO 3
21:40 uur

Zondagavond is traditioneel een avond voor satire op NPO 3. Deze week start het nieuwe programma Plakshot, waarin de absurditeit van de media wordt blootgelegd. Elke zondag rond 21:45 uur op NPO 3.

Sketches
Roel Maalderink bespreekt wekelijks de actualiteit door middel van straatinterviews, sketches en parodieën en legt de absurditeit van de media bloot. Dat doet Roel allemaal vanuit zijn eigen woonkamer en met zijn broer.

Bank
Roel Maalderink: "Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk", zegt hij bij de VPRO.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV