Zondag in Humberto: Jamal Ben Saddik, OG3NE en meer

Zondag in Humberto: Jamal Ben Saddik, OG3NE en meer
Dit zijn de gasten van zondag 17 oktober

Kijktip :

Jamal Ben Saddik gaat volgende week de ring in met Rico Verhoeven. Dit gebeurt na een jaar vol tegenslagen, maar toch houdt hij vertrouwen. Dit zijn de andere gasten van Humberto.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 17 oktober

  • Het is een jaar van uitersten voor Ben Saddik Jamal. Anderhalve maand in de gevangenis vanwege vermeende betrokkenheid in de Sky-zaak, een rugblessure, kanker én een depressie. Aanstaande zaterdag staat hij in de ring tegen Rico Verhoeven.
  • Naar schatting zijn er in Nederland bijna 200.000 mensen van wie hun lichaam niet overeenkomt met het beeld dat we doorgaans van een mannen- of vrouwenlijf hebben.Joyce, Nienke, Geert, Marleen en Koen zijn vanavond te gast om te praten over intersekse zijn.
  • De theaterwereld rigoureus vernieuwen. Dat is wat choreograaf en danser __Timor Steffens__en dj Don Diablo v oor ogen hebben. Ze hebben de handen ineengeslagen voor het project Forever Young.
  • Artiesten als Anouk, Waylon, Sanne Hans en Racoon besloten in hun moerstaal te gaan zingen. Zo ook OG3NE. Een ontwikkeling die Frits Spits toejuicht. Hij en OG3NE zijn vanavond te gast.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Humberto: Jamal Ben Saddik, OG3NE en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV