Maandag in Khalid & Sophie: advocaat familie Peter R. de Vries over de zitting

Maandag in Khalid & Sophie: advocaat familie Peter R. de Vries over de zitting
Dit zijn de gasten van maandag 18 oktober

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Khalid.

Tekst gaat verder onder de video's

Onderwerpen van maandag 18 oktober

  • Voor het eerst moesten vandaag de verdachten van de moord op Peter R. de Vries voor de rechter verschijnen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat van de familie van Peter, Annemiek van Spanje, over deze confronterende zitting.

  • Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk las het nieuwste boek van Dave Eggers: 'Het alles', waarin hij een wereld schetst waarbij de mensheid niet meer zonder technologie kan.

  • Met hun uitspraak “Rock ‘n roll will never die” veroverden ze de harten van heel Europa. We hebben het natuurlijk over de band Måneskin! Straks een exclusief interview én optreden met de winnaars van het Eurovisiesongfestival!

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Khalid & Sophie: advocaat familie Peter R. de Vries over de zitting of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV