Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in november 2021

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in november 2021
Met onder meer The Wheel of Time en Gunpowder Milkshake

Kijktip :

Met de koudere temperaturen op de thermometers, de verwarmingen omhoog en de dekentjes weer op de bank is het een gouden tijd voor de streamingdiensten, die je dan ook alle toppers hopen voor te schotelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2021.

Kijktips van Gids.tv

Gunpowder Milkshake (5 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Sam's moeder Scarlet, een huurmoordenaar, moest haar noodgedwongen op 12-jarige leeftijd verlaten. Opgevangen door 'the Firm', het instituut waar Scarlet voor werkte, treedt ze in de voetsporen van haar moeder en werkt ze zich op tot huurmoordenaar. Lees hier waar je vanaf 5 november Gunpowder Milkshake kunt kijken.

Always Jane, S1 (12 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
De transgender tiener Jane Noury en haar familie worden gevolgd terwijl ze haar afstuderen nadert en zich voorbereidt om het nest te verlaten. Deze intieme blik op de Nourys onthult een familie met onvoorwaardelijke liefde waardoor Jane authentiek kan leven. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Always Jane kunt streamen.

Mayor Pete (19 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Pete Buttigieg, de burgemeester van South Bend, Indiana stelt zich kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Met buitengewone toegang tot de kandidaat, zijn echtgenoot Chasten en leden van het campagneteam, volgt de film Buttigieg van voordat hij officieel zijn kandidatuur aankondigde, via de campagne en zijn overwinning in de Iowa Caucus en zijn benoeming in de regering Biden als het eerste LGBTQ kabinetslid in de geschiedenis. Lees hier waar je vanaf 12 november Mayor Pete kunt kijken.

The Wheel of Time, S1 (19 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld, omdat ze denkt dat één van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van de Draak: een machtig persoon over wie beweerd wordt dat die ofwel deze wereld zal redden, ofwel haar zal vernietigen. Bekijk hier waar je vanaf 19 november The Wheel of Time kunt streamen.

Hanna, S3 (24 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Een jong meisje (Esme Creed-Miles) wordt door haar pleegvader (Joel Kinnaman) opgeleid tot efficiënte moordmachine. In het tweede seizoen weet Hanna dat ze niet de enige jonge vrouw is met bijzondere vaardigheden en training. Bekijk hier waar je Hanna kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Hausen, S1 (1 november)
  • A Man Named Scott (5 november)
  • Infinite (11 november)
  • Anni Da Cane (26 november)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV