Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in november 2021

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in november 2021
Met onder meer Midsomer Murders

Kijktip :

Met de koudere temperaturen op de thermometers, de verwarmingen omhoog en de dekentjes weer op de bank is het een gouden tijd voor de streamingdiensten, die je dan ook alle toppers hopen voor te schotelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2021.

Kijktips van Gids.tv

White Sands (4 november)

NPO Plus

Om de brute moord op een jonge Duitse surfer op te lossen, worden twee agenten in het geheim naar het toeristenparadijs Hvide Sande aan de westkust van Denemarken gestuurd. Niemand in de stad vertrouwt de politie, dus gaan ze undercover als een gelukkig getrouwd stel uit de grote stad. Bekijk hier waar je vanaf 4 november White Sands kunt streamen.

Grâce á Dieu (6 november)

NPO Plus

Het verhaal gaat over Alexandre, François en Gilles. Zij zijn jeugdvrienden van in de veertig. Alexandre is katholiek, François is avontuurlijk aangelegd en Gilles is een erg gevoelige man. Lees hier waar je vanaf 6 november Grâce á Dieu kunt kijken.

Midsomer Murders, S22 (18 november)

NPO Plus

Midsomer County lijkt een rustig en vredig graafschap in Engeland, maar niets is minder waar. Op regelmatige basis krijgen DCI Tom Barnaby en zijn assistent Sgt. Gavin Troy gruwelijke moorden voorgeschoteld. Barnaby leert zijn klungelige Sergeant Troy de kneepjes van het vak, ookal loopt dat niet altijd van een leien dakje. Bekijk hier waar je Midsomer Murders kunt streamen.

Capharnaüm (20 november)

NPO Plus

Bron: Cinéart
Als oudste kind van het gezin is het de taak van Zain om te werken en om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Lees hier waar je vanaf 20 november Capharnaüm kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV