Vrijdag in Jochem in de wolken aflevering 2: ballonvaart over de Veluwe

Vrijdag in Jochem in de wolken aflevering 2: ballonvaart over de Veluwe
Cabaretier ontdekt Nederland vanuit de lucht

Kijktip :

Vrijdagavond (22 oktober) is de tweede aflevering van het nieuwe natuurprogramma Jochem in de wolken te zien op NPO 1. Deze week vaart cabaretier en bijna-bioloog Jochem Myjer in zijn luchtballon over de Veluwe.

Jochem in de wolken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vakantiebestemming
De Veluwe, het prachtige en uitgestrekte natuurgebied in Gelderland, is met stip de populairste vakantiebestemming van ons land. Elk jaar trekken duizenden mensen naar de wonderschone natuur van de Veluwe, beroemd om zijn magische paarse heidevlaktes, enorme stuifzanden en on-Nederlands steile heuvels.

Zoogdieren
Jochem Myjer verkent het gebied op een andere manier dan de meesten: per luchtballon. De Veluwe is de thuishaven van de bekendste zoogdieren die in Nederland leven, zoals de ree, het wilde zwijn, de wolf en uiteraard de koning van het bos: het edelhert. Om verliefd op te worden, valt ook Jochem op.

Jochem in de wolken is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Jochem in de wolken terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jochem in de wolken aflevering 2: ballonvaart over de Veluwe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV