Innocent seizoen 2 vanaf zaterdag 23 oktober te zien op Canvas

Innocent seizoen 2 vanaf zaterdag 23 oktober te zien op Canvas
Nieuwe reeks van psychologische thrillerserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 23 oktober is het tweede seizoen van de Britse psychologische thrillerserie Innocent te zien op Canvas. In deze anthology series vertelt het tweede seizoen een compleet ander verhaal, met een nieuwe cast.

Lerares
Dit seizoen volgen we de lerares Sally Wright, die vijf jaar lang in de gevangenis zit voor de moord op de zestienjarige leerling Matthew Taylor. Als ze na deze jarenlange gevangenisstraf alsnog wordt vrijgesproken en vervroegd wordt vrijgelaten, keert ze terug naar haar oude woonplaats. Maar zitten ze daar wel op Sally te wachten?

Verklaringen
Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert Sally haar oude leven weer op te pakken, maar dat blijkt niet zo makkelijk als het lijkt. Terwijl ze werkt aan haar reintegratie in de samenleving heropent de politie het onderzoek om alsnog de werkelijke moordenaar te vinden. Daarbij stuiten ze op een boel tegenstrijdige verklaringen.

Het tweede seizoen van Innocent is op zaterdag 23 en zaterdag 30 oktober met dubbele afleveringen rond 20.40 uur te zien. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Innocent seizoen 2 vanaf zaterdag 23 oktober te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV